Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktivity našich ZO v roce 2009

1. 3. 2009

Příprava plánu práce a různorodých aktivit ZO KSČM pro rok 2009 začala již v roce předcházejícím. Na hodnotících schůzích jsme kladně zhodnotili práci naších členů v Městském zastupitelstvu, akce spojené s volbami do zastupitelstva MSK a průběh veřejných schůzí zaměřených k některým problémům ve městě. Získané poznatky pak využili naši zastupitelé při své činnosti ve zvolených funkcích. 

 

V úspěšných aktivitách roku 2008 chceme pokračovat i v roce 2009. Jako první připravujeme společenské odpoledne k svátku žen, tedy MDŽ. Je třeba říct, že každoročně oslovujeme všechny ženy a od této tradice neustupujeme ani letos. Takže milé ženy srdečně Vás všechny zveme na přátelské posezení při příležitosti Mezinárodního dne žen a to v pátek 6.března v 15,00 hod. do jídelny Domu s pečovatelskou službou v Rožnovské ulici.

 

V měsíci březnu se budeme zaměřovat na přípravu voleb do Evropského parlamentu. Chceme naším občanům v předvolebním období sdělit jak poslanci EP zvolení za KSČM prosazovali volební program se kterým do voleb šli a jak se jejich práce odrazila na vnímaní ČR ostatními poslanci EP ze státu EU. V současné totální blokaci informací sdělovacími prostředky o práci našich poslanců je naše aktivita potřebná. Budeme se aktivně podílet na představování kandidátu pro volby na další období a seznamovat naše občany s jejich volebním programem.

 

Každým rokem naše organizace připravuje májové oslavy a tak to bude i v letošním roce. Chystáme na „Svátek práce“ manifestaci na náměstí kde jako každoročně po krátkém projevu bude kulturní program.

 

K výročí osvobození města proběhne dne 5. května v 17,00 hod.  v parku u památníku por. Rožkova pietní akt se vzpomínkou na všechny kteří padli, byli umučeni nebo jinak zahynuli v souvislosti s událostmi za druhé světové války.

 

V měsíci červnu podpoříme akce spojené s Mezinárodním dnem děti a to jmenovitě akci „Hledáme poklad“ a „Memoriál bratří Rašků“.

 

V neposlední řadě ještě třeba říct, že o prázdninách dne 22. srpna od 14,00 hod. stihneme posedět i u dobrého guláše v rámci Společenského odpoledne na zahradě restaurace „Střelnice“.

 

Na měsíc listopad připravíme celoměstský aktiv na kterém zhodnotíme plnění volebního programu a projednáme návrhy pro volební program na další volební období.

                                                                              irka