Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konečná: Žádáme rovnost před zákonem a bezpečí našich domovů!

12. 8. 2009

Vážení občané,

zastupuji stranu, která je stranou poctivých lidí, kteří si přejí slušně žít. Máme obyčejné cíle: mít střechu nad hlavou, zajistit rodinu, nebát se stáří ani nemoci, umožnit dětem vzdělání, nepřijít o práci.

 

 

Chceme zabránit vyprodávání národního bohatství a jeho utrácení jen ve prospěch horních deseti tisíc. Vadí nám korupce, nevymahatelnost práva a politické přeběhlictví. Žádáme rovnost před zákonem a bezpečí našich domovů!

 

Nabízíme vám alternativu k současným vládním stranám. Naší prioritou jste vy, občané této země, Moravskoslezského kraje a našeho regionu Nový Jičín. V době ekonomické krize umíme najít řešení, které vám zajistí důstojné podmínky k životu. V Moravskoslezském kraji je životně důležité dokončení výstavby významných a strategických dopravních projektů D47, R48, I/11 i realizace programu snížení znečištění ovzduší. Za nezbytné považuji podporu domácích i regionálních investorů, dokončení vodohospodářské, dopravní a sociálně zdravotní infrastruktury ve městech a obcích, účinnější ochranu zemědělské půdy.

 

KSČM na celostátní, krajské i komunální úrovni dokazuje, že umí uplatňovat výkonnou moc ve prospěch občanů. I ve sněmovně jsme prosadili zákony, které vám usnadňují život. Máme zkušenosti, kvalifikaci i odhodlání zlepšit vaše životní podmínky. Dejte nám příležitost pokračovat v započaté práci. Kdo rezignuje na účast ve volbách, nahrává zachování současných poměrů. Volte změnu. Volte kandidáty Komunistické strany Čech a Moravy! KSČM je stranou jež hájí zájmy vás, občanů.

 

autor: Kateřina Konečná