Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slovo předsedy MV KSČM ve Frenštátě p. R.

26. 7. 2018

Vážení spoluobčané,

 

chci Vám poděkovat, že jste navštívili naše webové stránky, které provozuje městský výbor KSČM ve Frenštátě p. R. a prostřednictvím, kterých Vás informujeme o politice strany. Je to jedna z forem , jak informovat občany o naší činnosti ve městě. Jistě jste zaznamenali zdařilé oslavy k Mezinárodnímu dni žen, oslavy svátku práce a výročí osvobození města od německých okupantů nebo společenské odpoledne spojené s vařením guláše, akce, které Městský výbor KSČM letos zorganizoval. Chci znovu opakovat, že naše strana provádí v našem městě otevřenou politiku. Na našich stránkách máme uvedeny termíny členských schůzí, kde řešíme každodenní problémy a názory na jejich řešení předáváme našim zastupitelům k projednání v orgánech města. Tyto schůze jsou volně přístupné i pro občany, kteří sympatizují s politikou naší strany a nejsou jejími členy.

 

V současném Zastupitelstvu města máme jednoho zastupitele, který aktivně prosazuje náš volební program, který byl vyhlášen pro stávající volební období. Abychom i nadále mohli pokračovat v prosazování Vašich zájmů v orgánech města, potřebujeme podstatně větší mandát od Vás voličů při říjnových volbách do městského zastupitelstva. Na nové volební období jsme vyhlásili program, který vychází z potřeb občanů našeho města, aby se podmínky ve městě pro práci a život dále zlepšovaly.  Nejsme populisté avšak reagujeme na současnou situací v našem volebním programu tak, aby město svým konáním tuto zátěž ještě dále nezvyšovalo.

 

Vážení spoluobčané, záleží jen na Vás koho do městského zastupitelstva budete volit. Naši kandidáti Vám slibují, že udělají všechno proto, aby přes všechny potíže, které budeme muset řešit se nakonec nemuseli stydět za vykonanou práci a také za to, jak město vypadá a jak se v něm žije. Těšíme se na spolupráci s Vámi.

 

 

                                                                                                              

                                          Vlastimil Korošík

 

                              Předseda měst. výboru KSČM ve Frenštátě p. R.