Jdi na obsah Jdi na menu
 


Musíme se naučit lépe prodat to, co děláme pro občany.

 

Řadu témat, která jsme dlouhá léta řešili my, nakonec zúročil někdo jiný, řekl Kováčik na ČT

Budoucnost KSČM po volbách? To bylo téma pro předsedu poslaneckého klubu KSČM Pavla Kováčika, který byl v pondělí 27. května hostem pořadu Události, komentáře na ČT.

"Jsme sice lepší než sociální demokracie, ale na jedničku by to rozhodně to nebylo. Ukázalo se, že vedle těch objektivních příčin, jako je ekonomická situace, existují i subjektivní příčiny, kvalita programu, kvalita kampaně, ale také naše schopnost komunikovat, směrem k veřejnost. To, co děláme pro občany, pro voliče, pro obce, pro firmy, pro sociální práci, musíme umět také lépe prodat, nenechat tu smetanu slízat jenom vládní strany. Řadu témat, která jsme dlouhá léta nesli my, nakonec zúročil někdo jiný. Zlepšit komunikaci musíme také uvnitř strany. Nesmí být standardem to, že si svoje vnitrostranické spory budeme přednostně řešit přes média, což někteří s oblibou činí a myslím si, že to jsou dvě věci, které musíme udělat. Musíme se sami zamyslet nad tím, co jsme udělali špatně. 

Záznam celého pořadu (část s P. Kováčikem začíná v 22:43) - https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/219411...

Autor: 
Mediální úsek ÚV KSČM
Zdroj: 
ČT24