Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poděkování za usilovnou práci

6. 5. 2014

 
 

Komunisté prostějovského okresu oslavili 1. máj a 69. výročí osvobození Československa tradičně v Prostějově-Domamyslicích v areálu Na Splávku.

Je třeba vyslovit poděkování Sboru dobrovolných hasičů v Domamyslicích. Celý areál byl kvůli změně provozovatele totiž ještě tři dny před prvomájovou veselicí bez elektřiny, funkčních sociálních zařízení atd. Přesto se usilovnou prací podařilo zabezpečit zdárný průběh celé akce na tradičním místě ke spokojenosti účastníků prvomájového shromáždění.

Po skončení soutěží pro děti následovala politická část. Po zaznění státní hymny promluvil k přítomným poslanec a člen VV ÚV KSČM Alexander Černý a člen ÚV KSČM a předseda OV KSČM Jaroslav Petržela, kteří ve svých vystoupeních kladli důraz nejen na politickou realitu a aktuální problémy doby, ale také pozvali občany k volbám do Evropského parlamentu a hovořili rovněž o podzimních komunálních volbách. Následně zazněla Píseň práce. Hudební odpoledne vyvrcholilo slosováním vstupenek o hodnotné ceny.

Již v ranních hodinách položila delegace OV KSČM za účasti starosty a dalších hostů tradičně kytici u pamětní desky v Kralicích na Hané, kde byl v roce 1890 poprvé na prostějovském okrese slaven 1. máj – svátek práce.

Jaroslav PETRŽELA

FOTO - OV KSČM Prostějov