Jdi na obsah Jdi na menu
 


Problémy umíme pozitivně řešit

24. 8. 2013

 

 

 

Ano, KSČM si dobře uvědomuje současné potřeby a strasti občanů, které ještě v posledních letech znásobilo několikaleté vládnutí pravice. Nejde však jen o to kritizovat, ale nabídnout řešení následků, jež na naší zemi a jejích obyvatelích zanechala bývalá trojkoalice. KSČM se bude snažit prosadit referendum k tzv. církevním restitucím, eliminovat soukromý důchodový pilíř, právo na první práci pro absolventy a další body ze svého programu, který je pojmenován Programem pro budoucnost. Nejdůležitější však bude obnovit v lidech důvěru ve stát. Ukázat, že politika se dá dělat profesionálně, a taky slušně ve prospěch obyvatel. 

Úkolem nás všech je tedy zaměřit se na přítomnost a budoucnost. KSČM je zde pro všechny poctivé obyvatele, ať už jsou to studenti, pracující, podnikatelé či senioři, kteří po mnoha letech práce pro tento stát pobírají zaslouženou odměnu. Představme náš program, který je plně uskutečnitelný v 21. století, a získejme tak další voliče. Rozšiřujme jej mezi spoluobčany, aby voliči nenaletěli narychlo a účelově vzniklým stranám či slibující pravici. 

Lidé na antikomunistickou kartu už příliš neslyší. To ukázaly i loňské volby do zastupitelstev krajů. Voliči dali důvěru KSČM právě proto, že v ní vidí naději. Naději na řešení jejich problémů.

Filip ZACHARIÁŠ, Bučovice