„Na přejezdu byla sražena 48letá žena, která utrpěla zranění neslučitelná se životem,” řekla Novinkám mluvčí záchranné služby Jiřina Ernestová. Bartošové bylo právě 48 let.

Tragická událost se odehrála kolem 11.30 na trati mezi Uhříněvsí a Kolovraty. V Uhříněvsi zpěvačka žila se svým manželem Josefem Rychtářem v ulici U Starého mlýna.

Hasiči a policisté na místě tragické události

Hasiči a policisté na místě tragické události

FOTO: Novinky

„Zatím mohu pouze potvrdit, že vlak srazil člověka. Náraz byl velmi silný, a proto zatím ani nevíme, zda jde o ženu, nebo muže,“ řekla už dříve Novinkám mluvčí policie Andrea Zoulová.

Hasiči a policisté na místě tragické události

Nehoda se stala nedaleko Říčan.

FOTO: Novinky

Iveta Bartošová se narodila 8. dubna 1966. Několikrát zvítězila v anketách popularity Zlatý slavík i Týtý. Zlatého slavíka získala poprvé ve svých dvaceti letech. Spolupracovala s Františkem Janečkem a Ladislavem Štaidlem, s nímž má syna Artura.

Bartošová zejména v 80. letech nazpívala množství hitů včetně Hej, pane diskžokej, Léto, Málo mě zná, Víš lásko anebo Když láska schází. V 90. letech bodovala ještě se skladbou Václavák, ale od angažmá v muzikálech Dracula a Mrazík její hvězda zhasínala.

Bartošová loni uzavřela manželství s Josefem Rychtářem, jehož si vzala po rozvodu s hercem a producentem Jiřím Pomejem. V posledních letech o ní často psal bulvár kvůli jejím problémům s alkoholem i výstřednímu chování mužů v jejím okolí.